Het dak is erop!

Had een heel stuk getypt, maar het is weg……. En het komt omdat ik waarschijnlijk een verkeerde knop heb ingedrukt! Maandag 25 juli Samen met pake Durk begonnen om het dak eraf te halen. Het lijkt er echter nog niet op dat het straalend mooi weer wordt, maar ze voorspellen het wel. We waren nog maar net begonnen en toen kwam Klaas er ook al bij en heeft ons ook geholpen. De container van 10 kub kwM rond de klok van half twaalf. Wat een spectacaal om het dak eraf te krijgen. Eerst in snijden en dan met scheppen de isolatie van 3 cm afbreken. Het ging opzich lekker en goed…. Alvast een foto impressie! ga naar SINT NICOLAASGA en dan naar HET DAK (meer…)

Het dak

Als het dit weer is, dan gaat het niet zoveel worden. Voor de komende daggen lijkt het beter, maar woensdag hebben we volgens de weervoorspelers een inzinking! Morgen haal ik met pake durk het dak eraf. Dinsdag komt de haan de maakt het dak klaar om op woensdag door de bijlsma’s het nieuwe dag er op te laten plakken.

Op woensdagmorgen nog even naar school ivm sollicitatie. Ben komende week voor het eerst thuis heb vorige week de laatste dingen gedaan. Het kantoor lekker opgeruimd inclusief de kasten en al zeg ik het zelf erg mooi geworden.

(meer…)

Hardlopen?????

Vanochtend om half acht stond ik alweer naast het bed. Heb mij nu net even georiënteerd op het hardlopen en heb een app op de telefoon geïnstalleerd…. Mijn persoonlijke coach betekend wel dat ik van dag moet beginnen volgens de coach!

Natuurlijk ook alweer een blokje om geweest en de kleine route kan Bas alweer lopen, dus het laantje op over de tramdyk en langs de achterzijde van Doniahiem weer terug. Al lopend poept en plast Bas weer, dus we gaan voor uit we zitten ook nog maar halver wegen de rust periode. Gelukkig komt het weer helemaal goed. Gisteren bij ome Germ op de verjaardag geweest en het was erg gezellig. Kyra was dood op toen we thuis waren dus ze sliep snel….. ik trouwens niet minder!

(meer…)

Basje !!!!

Er is al weer veel gebeurd te huizedijkstra…., ik moet mij zelf echt meer zetten tot het schrijven van stukjes. In de toekomst is het ook leuk voor Kyra als ze terug kan lezen wat wij zo al hebben gedaan en beleefd.

Vorige week vrijdag was Bas aan de beurt wij zaten zoals zo vaak vrijdags aan de patat en we waren even aan het uitbuiken. Waarschijnlijk heeft Bas op de stoel willen springen, maar dit lukte niet dus viel hij achterover eraf en al gillend en een verlamd achterwerk vloog hij door de kamer ik heb hem opgepakt en ik dacht het is voorbij met Basje……

(meer…)

Nieuwe telefoon

Even weer een berichtje op de site. Het is al weer een flinke tijd geleden dat er weer eens is getypt. Er is inmiddels alweer veel gebeurd. Als dit berichtje lukt volgt er zeker meer, want dit bericht komt van mijn nieuwe telefoon. Groet Ger. (meer…)

Herfstvakantie

Het was dan toch zover de familie Dijkstra-de Vries op vakantie helemaal naar Drenthe. Landal park het land van Bartje was onze bestemming. Kyra had de hele week al last van haar oor, maar wat druppeltjes erin….. Het ging niet echt beter, dus had Alie om 14:00 uur op maandag nog een afsprak bij Folkertsma. In de ochtend was het bed ook wel erg nat, maar door de oordruppen kan het ook komen dacht wij nog, maar het heeft ook kunnen doorbreken. De dokter ging voor het laatste en gaf onze penicilline in poeder vorm mee. Als het echt niet meer ging dan konden we dit gaan nemen. Het was een middenoor ontsteking die zichzelf had opgelost, dus niet zwemmen en draaimolens etc….

  (meer…)